Misiune

Misiunea Alser Forest

Ne propunem ca brand-urile pe care le reprezentam in Romania sa devina, in cel mai scurt timp, cele mai cunoscute marci producatoare de utilaje, instalatii si echipamente forestiere. Reprezentam deja cu succes producatori renumiti in domeniu, iar acest fapt ne obliga la ridicarea standardelor de calitate a serviciilor oferite clientilor nostri. Pentru aceasta, in pachetul de servicii de vanzare si post-vanzare vom integra servicii de consultanta tehnica, tehnologica si economica, care, datorită experientei, cunostintelor si profesionalismului echipei noastre vor aduce un plus de valoare, ce ne va plasa, intr-un timp relativ apropiat, pe primul loc in randul firmelor concurente de pe piata.

Dorim, de asemenea, sa imbogatim in permanenta portofoliul de produse cu marci de renume ca sa satisfaca intr-o mai mare masura nevoile sectorului forestier, fie ca este vorba despre latura silviculturala ori cea extractiva a acestuia.

Motivatia rezida in faptul ca padurea trebuie privita nu numai ca o resursa de lemn, ci ca un intreg ecosistem, ce poate oferi mult mai mult oamenilor decat ceea ce poate face la prima vedere.

De aceea ne vom aduce aportul pentru constientizarea cat mai rapida a conceptului de gestionare durabila a padurii, deplini convinsi ca doar un proces de exploatare forestiera corect proiectat si realizat poate asigura generatiilor urmatoare atat lemnul cat si bucuria si binefacerile unui mediu natural sanatos, curat si incantator.

Imagini