Carucior port bustean

Carucior port bustean

Descriere

Barton produce carucioare port bustean cu 2, 3 s-au 4 capete de lucru (morse) cu grife de fixare hidraulice sau pneumatice si miscare comandata electronic.

Capetele de lucru ale carucioarelor port bustean pot fi fixe sau mobile independent.

Aliniere automata a busteanului prin intermediul a 4 fotocelule, pozitionate cate una pe fiecare morsa cu posibilitatea de aliniere pe axa trunchiului, pe marginea busteanului cu programarea fetei (latimea primei mese), precum si excluderea morselor ce nu sunt utilizate.

Miscarea caruciorului port bustean pe sine se face prin intermediul lantului cu arc prin actionare electrica sau hidraulica (conform cererii clientului).

Fiecare morsa are un brat de rasucire independente, ce permit o rasucire usoara a busteanului, cu comanda independenta sau simultana a bratelor anterioare, comanda simultana a bratelor posterioare si ridicare hidraulica de la 0 º la 90 º(pentru bratul anterior) si de la 0 º la 30 º (bratul posterior). 

Viteza de taiere fiind de la 0-100 metri/minut.

Lubrifiere automata centralizata cu pompa electrica.

Imagini

Carucior port bustean cu 2 capete de lucruCarucior port bustean cu 2 capete de lucruCarucior port bustean cu 2 capete de lucruCarucior port bustean cu 2 capete de lucruCarucior port bustean cu 2 capete de lucru

Video

Cerere Oferta

You are here